Articole

BMW câştigă 3 Red Dot Design Awards

BMW câştigă 3 Red Dot Design Awards

Scris pe 25 Mar 2011 la ora 5:18pm

BMW Seria 5 Touring, BMW Seria 6 Cabrio sau BMW X3 - care este preferatul tau? Juriul anului 2011 nu a putut decide între cele trei şi le-a dat tuturor premii pentru design si calitate remarcabilă.

Andrei Teodoroiu are nevoie de ajutorul nostru

Andrei Teodoroiu are nevoie de ajutorul nostru

Scris pe 25 Mar 2011 la ora 4:44pm

Are 25 de ani, este absolvent al Politehnicii, joacă baschet de 12 ani, cântă, dansează, merge cu bicicleta, râde, glumeşte, reuşeşte ca prin fiecare gest şi vorba a lui să alunge supărarea din sufletul oricăruia, iubeşte, radiază prin întreaga lui fiinţă un volum enorm de energie îndeajuns să alimenteze întregul glob, chiar şi pentru o zi.

Totul a început de la mici dureri în partea dreaptă, după o vizită la spital, a primit un răspuns rapid şi ferm:hernie abdominală. Doctorul l-a calmat şi i-a spus că e nevoie doar de o minoră intervenţie chirurgicală operaţia a avut loc la Spitalul Judetean din Ploiesti. Graba i-a determinat să nu mai facă ecografie înainte de operaţie. 

După analize, atât la Ploieşti, cât şi la Spitalul Clinic Judetean Nr. 1 din Timişoara, a venit şi rezultatul biopsiei. Înainte de ziua lui de naştere, înainte să împlinească 25 de ani, doctorii au pronunţat nişte cuvinte mult prea grele pentru orice om: este cancer. Ficatul lui, deşi nu este cel al unui fumător sau al unui alcoolic, este afectat de ciroză. O hepatita B, nedepistată, pe care o avea de când era mic, este de vină. 

Andi este diagnosticat cu ciroză hepatică virusală HBV compensată, hepatocarcinom de lob hepatic stâng şi tromboză de venă parte stângă.

Acum, are nevoie de un transplant de ficat. Această intervenţie nu se poate realiza în România deoarece ar însemna o listă de aşteptare care, în condiţiile afecţiunii lui, nu îi oferă nicio sansa, iar aparatura şi resursele necesare recuperării sale nu sunt disponibile în momentul de faţă la discreţie pentru pacienţi în ţară, fapt ce reprezintă un risc mult prea mare, timpul lucrând acum împotriva lui.

Şansa lui Andi este în Germania, operaţia volorând 100.000 de euro. Sunt foarte mulţi bani pentru el, dar nu o sumă imposibilă pentru noi toţi, ceilalţi care îi suntem alături. Are nevoie şi de speranţa şi rugăciunile dumneavoastră, şi orice fel de ajutor îi putem oferi.

Nu pot decât să vă rog să acţionaţi aşa cum consideraţi , gândidu-vă, chiar şi pentru o clipă la ce ar însemna să treceţi printr-o astfel de situaţie. Şansele ca el să fie bine sunt foarte mari, însă depind enorm de cei din jur. Orice ajutor reprezintă o şansă în plus ca Andrei Teodoroiu să se vindece.

 

Îi puteţi reda speranţa la viaţă făcând donaţii, în lei, în contul:

CONT LEI: RO72BRDE300SV19654493000

Sau în contul de donaţii, în euro :

CONT EURO: RO89BRDE300SV81627453000

Cazare  Predeal - preturi minime servicii excelente

Cazare Predeal - preturi minime servicii excelente

Scris pe 22 Mar 2010 la ora 1:35pm

Indiferent daca esti in cautarea unei camere in Predeal pentru recreere sau pentru afaceri Complex Robinson este alegerea ideala. Hotelul de trei stele dispune de 14 camere duble si trei apartamente, servicii excelente si mult bun gust.

Va recomand cu toata increderea sa utilizati acest hotel excelent.

Hotel Ploiesti Preturi de criza

Hotel Ploiesti Preturi de criza

Scris pe 13 Aug 2009 la ora 8:05am

Desi se pare ca in Ploiesti nu se duce lipsa de cautare a locurile de cazare au aparut si la noi primele hosteluri. Acest hotel in Ploiesti sau hostel cum vreti sa il numiti are toate facilitatile unui hotel de 2 stele dar preturi minime, sper sa nu fiti dezamagiti si sa considerati util acest articol.

Atacatorii lui Naomi sunt in vizorul politiei

Atacatorii lui Naomi sunt in vizorul politiei

Scris pe 16 May 2009 la ora 7:43pm

Cei care l-au atacat pe Naomi acum catva timp sunt foarte aproape de a fi prinsi de politie.

Continue

“Elena a lu’ zapacitu’ din capul satului”

Scris pe 11 May 2009 la ora 8:04pm

Asa cum ne-a obisnuit de-alungul timpului,Elena Basescu face gafa dupa gafa. Continue

Fabrica lui Irinel Columbeanu s-a inchis

Fabrica lui Irinel Columbeanu s-a inchis

Scris pe 10 May 2009 la ora 7:24pm

Asa cum era de asteptat, criza financiara nu s-a abatut doar asupra celor saraci, si nu i-a ocolit nici pe bogatani. Continue

O secretara din Singapore si-a muscat seful de penis

O secretara din Singapore si-a muscat seful de penis

Scris pe 09 May 2009 la ora 8:04pm

China Press a prezentat recent un caz de-a dreptul uluitor si senzational in acelasi timp. Continue

O prostituata a fost ucisa pentru ca era prea urata

O prostituata a fost ucisa pentru ca era prea urata

Scris pe 08 May 2009 la ora 10:43pm

Si-a dorit foarte tare ca fanteziile sexuale sa-i fie satisfacute de o femeie foarte dotata, dar s-a trezit in fata unei tinere care nu se ridica la asteptarile lui. Continue

Poze sexy in sala de clasa

Poze sexy in sala de clasa

Scris pe 07 May 2009 la ora 5:54pm

Tot mai multe poze sexy cu elevele din Romania , sunt realizate in sala de clasa. Continue

Reclama

Stiri Noi

Arhiva Stiri

June 2018
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
« Mar    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930